Pelle er på Danmarksturne!

Men Pelle er ikke helt alene. Til comedyshowet, kan du også glæde dig til at møde den 81-årige enke Emma Poulsen, der har en glubende appetit på hankøn i alle afskygninger,

Svolle, Pelles lettere pressede manager, der vil gøre alt for en god handel, ”Dansktop-stjernen” Ingerlise, som går under navnet; ”Nattergalen fra Bjerring” og mange flere, alt imens Pelle forsøger at finde hoved og hale i den store verden.

Alle rollerne spilles af Trine Gadeberg.
Se hvornår Pelle besøger en by nær dig og køb billetter herunder!

ANMELDELSER AF SHOWET

Fem stjerner fra CPH Culture
Det er ikke første gang, at Trine Gadeberg laver et soloshow, men næsten. Sidste gang var da hun var 13 år, så det er i den grad på tide, at hun gør det igen. Showets stjerne er naturligvis den ”fem og en halv-år gamle” Pelle, der indbragte hende Dirch-prisen i 2018. To år senere hittede Pelle for alvor på de sociale medier med en nytårstale, der opnåede over tre million visninger.

Fire stjerner fra Morten Buckhøj
Alle elsker Pelle! Og med god grund. Den fem-og-en-halv-årige dreng, der for alvor indtog revyscenen i Kerteminde i 2018 og siden er gået hen og blevet det man kalder for et Youtube-fænomen, er en helt vidunderlig lille figur.

Fem stjerner fra Out and About
Pelle er figuren vi elsker. Det er ham vi er kommet for at se, så fra første sekund Trine Gadebergs elskede Pelle kommer på scenen nærmest koger hele salen. Vi klapper, vi griner, vi græder salte tårer, efterhånden som Pelle fortæller historier. Historier fra hjemmet, fra legekammeraterne fra vejen Abdel og Villum, fra plejehjemmet, hvor der lugter af tis og frikadeller. Vi får historier fra nogle af de andre beboere fra villavejen, men også fra den store verden, som hans mor og far så lystigt debatterer.

EKSTRA SHOWS I 2023

TAK for den fantastiske opbakning ved Pelles første DANMARKSTURNÉ 2022! Pelle og vennerne glæder sig til at se og gense jer til EKSTRA SHOWS i 2023! Find billetter herunder👇