Pelles TV

 • Pelle er utrolig populær

  Pelle TV er et komedieshow, der har skabt overskrifter. Satire figuren Pelle, gør grin med nyheder og aktuelle begivenheder, og det bliver leveret på en måde, der er både sjov og informativ. Pelle er både klog og sjov, og med hans egen måde får han underholdt seeren.

  Pelle er blevet mere og mere populært, og det er ikke svært at se hvorfor - Pelle rammer altid plet med hans vittigheder/citater og leverer dem med perfekt timing og en perfekt levering. De er også utroligt relaterbare! Du vil grine med, når Pelle gør grin med, hvor dårligt folk behandler hinanden, og hvor latterligt vores samfund er blevet.

  Hvis du elsker satire, og hvis du kan lide at grine af nuværende problemer, så er Pelle TV helt sikkert værd at tjekke ud!

 • Alt det sjove fra Pelle

  På Pelle TV samles alt det sjove fra Pelle. Alle de sjove og skøre videoer af Pelle kommer op på denne side. Pelle har fået en massive følgerbase på Facebook, Instagram og Youtube.

  Pelles sucess har været så stor at han i 2022 tager på Danmarksturne. Comedyshowet verden ifølge Pelle bliver hylende show og kommer helt sikkert til en by nær dig. Pelle kommer ikke alene til showet, du også glæde dig til at møde den 81-årige enke Emma Poulsen, der har en glubende appetit på hankøn i alle afskygninger, neurotiske Jannik Snoghøj, som bor på samme vej som Pelle, der er stærkt præget af tvangstanker og tager sin temperatur dagligt og selvfølgelig Pelles teenagestoresøster Liza, hvis utallige konflikter er en daglig undren for Pelle, som forsøger at forstå årsagerne til problemerne. Du får med garanti grint.